Even voorstellen

Voor het komende half jaar run ik, Luca Sommerdijk (21) het pop-up-café, ook wel bekend als het Paviljoen. Ik ben een jonge ondernemer vol ideeën over hoe de wereld kan zijn. Na mijn theaterstudie heb ik bijna twee jaar door Europa gereisd. Dit nieuwe avontuur bracht mij terug naar mijn geboortestad, Deventer. Ik wil een knusse plek creëren in de natuur dichtbij de stad. Een plek waar we bezig zijn met wat we consumeren, waar we bewust zijn over ons afval en eerlijke producten uit de streek kunnen eten.

Uit de keuken komt eerlijk, gezond en duurzaam eten. We willen niet alle producten het hele jaar door gebruiken, maar mee gaan met de seizoenen. Eten maken met respect voor mens, dier en milieu. Nederland is zo rijk aan mooie producten van eigen bodem, waarom dan zoveel van ver halen?

Ons team wordt versterkt door geweldige vrijwilligers, vrienden en familie. Zij steken hun armen massaal uit de mouwen om hier een fantastische plek van te maken.

Het bestuur van Stichting Vogeleiland Deventer bestaat uit zes mensen die zich hard inzetten voor het voortbestaan van dit prachtige eiland. Onze vogels worden door een dierenverzorger en een hand vol vrijwilligers dagelijks verzorgd. Kortom, een plek voor mensen die hun hart op de goede plaats hebben.